D1rtyPunk kardeşimiz banlanmıştır
.
Bu işte büyük bir yanlış anlaşılma olduğunu soylıyorum db açıldığından beri clanımızdakı player ile upraşan biri var once benı ıhbar etti sonra d1ryty yi bunların hepsi yalandır
AqarBNaskan_(ben)
D1rtyPunk
Curt1s
oOlinkinParkOO
s4nt1eg0
JokeR_
bu kişiler başlıca olmak üzere clanımızın ve diğer dost clanların playerleri ile db açıldığından beri aralıksız np kasıyoruz np transfer yapmış olsak db açıldığından beri 1. olmuş olurduk
oysaki son 2 gundur 1.yiz bizi kıskananlar ,bizi çekemeyenler sayın gm lerimizin bizi dinlemeleri ve hak vermeleri sonucu en ii cevapları alıyorlar
AqarBaskan_ olarak şu ana kadar birine bi saygısızlığımı bi yanlışım (biri ilk hareketi yapmadıkça) görülmemiştir bunu sayın gm lerimiz de bilmektedirler D1rtypunk a yapılmış olan bu talihsiz olay fake denilen kişiler tarafından yapılmıştır şürekli çıplak çar açıp pk esnamızda geliorlar bunu sayın gm4 ve admın de biliyor
Sİz sayın admin ve gm lerden isteğim D1rtyPunk kardeşimize yapılmış olan bu olayın düzeltilmesidir . oyun içinde duydum bazı ss ler varmış onları paylaşırsanız sevinirim
Saygılarımla
AqarBaskan_