Legendko - Knight Online Private Serverları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Legendko - Knight Online Private Serverları

Knight Online Legendko Destek Forumu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Lütfen Banlaryın

+4
ozibaba99
D1rtyPunk
ThujiM4s0s
.:WhispeR:.
8 posters
YazarMesaj
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 3:32 pm

KiliT
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 3:33 pm

resima cık kesin ban olcak ayrıcalık yapmak yok herkez esit herkezi banladıgın gibi bu ipn. yyide banlıcan
Mad
ThujiM4s0s
Yeni Üye
Yeni Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 3:44 pm

Thujims0s nasıl ban yiyor yaf charım silinmis: sifre degistirilmi bu legnedko suyunu kacıorsunuz baqın :@ Mad
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 3:46 pm

aloo orda olan warmı bişi yazın thuji baska yere yassana sen burya neden yazıon ki
D1rtyPunk
Üye
Üye

Erkek

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 3:50 pm

Resım apacık ortada benı banlayanlar bunun banı neden acılıyor?
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 3:51 pm

admin gm ne sacmalık adamın ss si yok banlıosunz size ss weriorum adamı banlamıyorsuznuz ne s.. iş bu
D1rtyPunk
Üye
Üye

Erkek

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 3:55 pm

Bana inat yapıyorlar herseyı IIshingoII + champion arkadaslarımı ne anlamadım!..
ozibaba99
Üye
Üye
ozibaba99

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 4:00 pm

Taraf Tutmak başka bi yetenek !!!
::TonyMontana::
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 4:44 pm

ya bu adam hergün trans yapıo ztn bıkere banlandı gene açıldı resm ortada admin banla artık sunu acma bıdaha da !!!
Gm_LosT
Admin
Admin
Gm_LosT

Erkek
İş/Hobiler : Web Tasarım
Lakap : Arap

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 4:53 pm

.:WhispeR:. demiş ki:
https://2img.net/r/ihimizer/img516/3286/zaaaaaaaaff2.png

zaaaaa al gm ben söylüodum ss war werem sen bişi demiodun al bunu ne yaparsan yap sen kesin banlammasın ss de hersey net adam npt yapıo ama sen banlamassın işte yarın yine oyunda olur
https://legendko.forumdizini.com
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 5:13 pm

banlandımı ?
IsTerSeGmGelsinCnm
Yeni Üye
Yeni Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:07 pm

Beyler benim adıma Bir Car wardı oyunda düne kadar saolun gm arkadaşlar onu banladı Benim hiC bir ilgim yoktur npt yargısız infaz Yapmayınz
Carsi3
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:13 pm

1dk ya istersegmgelsin o gun o anda oyunda yoktu clanındaki member olarak ben sölüyorum komplo kuruyo bu iğrenç komployu kuranın Allah belasını versin...Haksız yere ban attırmak istyenlerin başına 10 katı gelsin diyorum aslında ben bu komplocuları herkez gibi tahmin ediyorum onlar utansın .... !!!
IsTerSeGmGelsinCnm
Yeni Üye
Yeni Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:15 pm

o gun o anda ben oyunda yoktum np transcıyı gosteriyiolar benide gostersinler eger benim bi alakam varsa benide gostersinler o fotoda yargısız infas yapmasınlar ayıp oluo
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:20 pm

pekı ordaki sen deilsen basşka bi charsa adam kareli s nasıl cıakrmıs ?
IsTerSeGmGelsinCnm
Yeni Üye
Yeni Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:27 pm

la o zamanlar 600 de kareli m cıkıprdu haberin warmı şuan Bende kareli H war.
Carsi3
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:27 pm

Yav hani ben adamı goremedfim ayrıca dun gm bi isimbezerligi yapan pustu banladı ... agzımı bozdurmayın bak tony sende biliosun işin içerigini adama komplo kurmaya calısmayın dun o saatte adam oyunda yoktu ve istersegmsigelsin'e benzer biri ban yediginde herkez pm atıp clan lideriniz banlandı diodu bende olayı anlatmaya calısıyodum İSİM BENZERLİGİ YAPAN BİRİ KOMPLO KURMAYA CALISMIS NASI OLUYODU SİZ YAKALADINIZ ANALMADIM Kİ ???????? HADİ NP TRANSCILARDAN OORCU BULDUNZ HANİ ADAM NERDE ? ONUN NİE SS İ YOK ?
Carsi3
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:29 pm

O BİZİM CLAN LİDERİ DEİLDİ İSİM BENZERLİGİ YAPAN BİR PUSTTU ANLADINIZ MI ? OLAYI KOMPLO DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM !
IsTerSeGmGelsinCnm
Yeni Üye
Yeni Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:29 pm

İsterseniz ADMIN pm atın sorun .....
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:32 pm

tmm ona bisi demiorm ama simdi baktm resmdeki nickle snn nick aynı yada bn ynlş gördm bilimorm !!! ve aynı nickte char açılamaz !!!
Carsi3
Üye
Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:35 pm

YA TONYYYYYYYYYYYYYYYY SİMDİ BİŞİ DİCEM AYIP OLCAK TONY BAK CNM KARDESİM YASIN 15 AMA AKIL YASIN KAC BİLMİYORUM SENDE BİLİYOSUN Kİ buyuk i ile buyuk l aynı işareti cıkarıo ki adamın isminde ben 3 tane ncik acarım anlamassın bile nasıl oldugnu bu kafayla .... biras akıl biras dusunce biras sabır birasda VİCDAN!!!...
IsTerSeGmGelsinCnm
Yeni Üye
Yeni Üye

Lütfen Banlaryın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen Banlaryın   Lütfen Banlaryın Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:37 pm

lan olum insanı cinlendir Benim Adım küçük L adamınki I

Lütfen Banlaryın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-