Legendko - Knight Online Private Serverları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Legendko - Knight Online Private Serverları

Knight Online Legendko Destek Forumu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii

+2
::TonyMontana::
0031
6 posters
YazarMesaj
0031
Dost ÜYe
Dost ÜYe
0031

Erkek

Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Empty
MesajKonu: Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii   Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 2:55 pm

Beyler Dün akşam yani 04 Eylül 2008 tarihinde saat 2 2,30 civarı 1 gm arenaya gidiyor ve alltan kimse arenaya girmicek herkez cıksın diye bagrınıyor ve arenada gördüklerini banlıyor yazıları keske ss cekseydım ama elımde bu ss var bakınn riotelere arenada ne işi var bunların http://my.imageshack.us/registration/setlogin.php?login=22787f03aca1703a3cca58e825b7d96d
0031
Dost ÜYe
Dost ÜYe
0031

Erkek

MesajKonu: Geri: Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii   Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 2:59 pm

pardonn beylerrr link yanlıs oldu kusura bakmayın daha önce hiç resim koymamıstım
0031
Dost ÜYe
Dost ÜYe
0031

Erkek

MesajKonu: Geri: Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii   Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 3:04 pm

http://img372.imageshack.us/my.php?image=gmnpkasyozl5.jpg

sanırım oldu arkadaslar buyrun bakın ss ye ksc de cekmıstım ama neden bu kdr az resım cektım oraya gelırsek gm arenaya gırenı balıyordu alltanda ısım gecmıyodu yanı bu ss yi alana kdr 3 tane ezik char banlandı admin bu olarları gör
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii   Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 3:45 pm

milletin nasıl dragon cıkarttıgı belli oıldu şimdi GMhakan hala gm likte duruorsa
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii   Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 4:56 pm

o gmhakanın varya ne dıyım artk anası varmı acaba merak edıom varsa yazık oalcak
0031
Dost ÜYe
Dost ÜYe
0031

Erkek

MesajKonu: Geri: Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii   Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 5:06 pm

arkadaslar görüyorsunuz resimde herşey belii arenada riote ne işi var orda yani niye arenada olanlar banlanıyor sonra millet ts yapınca suc oluyor:D
XTRAp
Yeni Üye
Yeni Üye
XTRAp

MesajKonu: Geri: Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii   Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:21 pm

dun bende gittim merak edipte aynılarını bende gordm!
0031
Dost ÜYe
Dost ÜYe
0031

Erkek

MesajKonu: Geri: Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii   Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 7:34 pm

xptrap sen konusma senin bana undy giysisi sözün vardı Very Happy bu lafı duyunca beni tanımıssındır heralde kim oldumu oyunda görüşürüz
hardman75
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii   Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 7:55 pm

Demin başka başlıktada yazdım ama sanırım burası daha uygun olacak yazmak için

Bende başımdan geçeni yazayım o zaman geçenlerde belluadayım hellhaundlar ne kadar exp veriyor diye bakayım dedim diğer oynadığım private serverlerde genelde hellhaundlar sağlam exp veriyorlardı ve goldbar herneyse bi baktım ağaçların arkasında 80 skili patlıyor bi bakayım dedim seyhmuz adlı bi warrior yaklaşık 50 yada 60 kadar rioteyi kesiyor neyse bu bana bak gm burda unutmuş bunları dedi bende 3 tane zar zor kestim daha 54 lwlim o zamanlar worm olayı yok sabahlara kadar tırmalıyoruz sonra bi gm geldi beyler ben bunları cz ye atacaktım dedi yanlışlık olmuş felan dedi o esnada seyhmuz gitmiş ve bir kaç tane player gelmişti oraya ve riotelerin hepsini öldürdü gm
Gazeteci
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajKonu: Geri: Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii   Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 8:26 pm

hardman75 demiş ki:
Demin başka başlıktada yazdım ama sanırım burası daha uygun olacak yazmak için

Bende başımdan geçeni yazayım o zaman geçenlerde belluadayım hellhaundlar ne kadar exp veriyor diye bakayım dedim diğer oynadığım private serverlerde genelde hellhaundlar sağlam exp veriyorlardı ve goldbar herneyse bi baktım ağaçların arkasında 80 skili patlıyor bi bakayım dedim seyhmuz adlı bi warrior yaklaşık 50 yada 60 kadar rioteyi kesiyor neyse bu bana bak gm burda unutmuş bunları dedi bende 3 tane zar zor kestim daha 54 lwlim o zamanlar worm olayı yok sabahlara kadar tırmalıyoruz sonra bi gm geldi beyler ben bunları cz ye atacaktım dedi yanlışlık olmuş felan dedi o esnada seyhmuz gitmiş ve bir kaç tane player gelmişti oraya ve riotelerin hepsini öldürdü gm

BUNLARDAN HERŞEY BEQLENİR BENİM TAVSİYEM 85.159.69.146 adlı ip de güzel bi oyun sürmek isteyenler için ben sevdim sizde seversiniz tahminen iyi oyunlar.
Gm_LosT
Admin
Admin
Gm_LosT

Erkek
İş/Hobiler : Web Tasarım
Lakap : Arap

MesajKonu: Geri: Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii   Gm  Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 8:26 pm

'Gazeteci' üyesi bu işi tamamladı : Zar atmak

'Rep Puan' : 1
https://legendko.forumdizini.com

Gm Arenada napıyor Np mi kasıyor içerii
1 sayfadaki 1 sayfası