Legendko - Knight Online Private Serverları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Legendko - Knight Online Private Serverları

Knight Online Legendko Destek Forumu

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sabah5:30 np trasnfer

2 posters
YazarMesaj
soysal
Yeni Üye
Yeni Üye

Sabah5:30 np trasnfer Empty
MesajKonu: Sabah5:30 np trasnfer   Sabah5:30 np trasnfer Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 6:19 am

http://img47.imageshack.us/my.php?image=npkt4.jpg verdigim lnktede gorursunuz gerci gm saolsun whocanun... ve aplu ' yu banladı ama 18woshaulin inde banlanmasını istiyorum ss de onun da adı var... Evil or Very Mad
JustAtown
Yeni Üye
Yeni Üye

Sabah5:30 np trasnfer Empty
MesajKonu: Geri: Sabah5:30 np trasnfer   Sabah5:30 np trasnfer Icon_minitimePtsi Eyl. 08, 2008 8:36 am

sosimo diosa dorudur hey kocum be Smile thinqagain zamanında cekmıs ben nıe yokum fotoda Sad)) hersey bı yana biseye cok kızdım ben burda skill dizisini bizle paylasmamıssın cok uzuldum Sad) bu arada bende gormustum galiba o olayı ama trans deildi galiba setsiz czye gelmıs mal gelen gecen koyuyodu dıe htırlıom ama sabah 5.30 d setsiz czde ne ısın var tabi Smile

Sabah5:30 np trasnfer
1 sayfadaki 1 sayfası